Gravity Studio Blog

Her får du et indblik i en verden som indretningsarkitekt, kunst entusiast og design elsker, alt sammen under navnet Gravity Studio. Mie Hedeman Mortensen blogger og rapportere fra ind og udland, med fokus på aktuelle nye produkter fra designbrands, kunstnerverdenen samt livstil og trends, med et stort kendskab til interiørbranchen igennem 20 år. Gravity Studio blog er et univers, hvor jeg deler ud af min viden, interesse, oplevelser og erfaring til din nydelse og inspiration. Bloggen har fokus på tre emner, nemlig alt indenfor indretning, kunst og livsstil.

 

“…Ud fra en afsøgelse af mit indre jeg, og blikket ud mod verdenen. En evne til at tranformere mig selv med udviklingen og holde fast i det menneske jeg er samt lysten til at afsøge måden vi færdes i livet på og måden vi lever med hinanden, i et evigt behov for personlig forandring og fornyelse
— har jeg nu skabt Gravity Studio Blog” 

 

  Vi samarbejde i Gravity Studio med interessante samarbejdspartnere og er hele tiden på opdagelse efter nye spændende vinkler og temaer, så tøv ikke med at give os ideer og ønsker til nye blogindlæg som I vil finde interessant.

INDRETNING KNAP

TAK FOR AT DU LÆSER MED…

LIVSSTIL KNAPKUNST KNAP