“Creativity is intelligence having fun” A. Einstein …

I de seneste måneder har jeg nydt at vende min egen kreativitet lidt ind. Jeg har fordybet mig i at male og har eksperimenteret med kul, tusch og akvarel farver. Jeg kan ikke definere hvor min inspiration kommer fra, eller hvad værkerne nødvendigvis skal ligne eller fortælle. Jeg ved bare at det er fuldstændig fantastisk at fordybe sig med at skabe noget og elsker følelse af at blive helt væk i processen.

Idet der er opstået efterspørgsel efter billederne, og jeg allerede har solgt nogle unika værker i forskellige størrelser, har jeg nu besluttet også at sælge dem her på bloggen.

Ligeledes har jeg doneret et værk til Gestus Galla som løber af stablen i denne måned, et initiativ der sikre Nordjyske familier en håndsrækning af forskellig karakter i et trængt liv.

KUNSTVÆRK 1 LILLE4

“SOLGT”…..UNIKA VÆRK – Jeg kan ikke finde balancen…

Unika værk af Mie Hedeman Mortensen Kul, tusch og akvarel. Mål 30 x 30 cm med sort ramme.

1.200,00 Dkr

 

 

KUNSTVÆRK 2 LILLE1

“SOLGT”…….UNIKA VÆRK – Hvis jeg bare lige bliver stående her…

Unika værk af Mie Hedeman Mortensen Kul, tusch og akvarel. Mål 30 x 30 cm med sort ramme.

1.200,00 Dkr

 

Jeg arbejder hele tiden på nye værker som du kan finde samlet under KUNSTVÆRKER