Følelsen af håndlavet med OXDenmarq…

  Et nøje udvalg af materialer, som i sig selv er smukt og moderne er rygraden af OXdenmarq og deres møbelkollektioner. Der er helt specielt fokus på følelsen af vintage og udtrykket af danskhed og lethed. De forskellige møbler er præget af danske design traditioner og håndværket bag. Deres populære stol ‘KS chair‘ er velkendt i det danske hjem, som kan styles på forskellige måder og i forskellige stilarter. Ikke kun er den et kunstværk for øjet, men også komfortable i sin brug.

 Like good wine, OX leather furniture will only get more beautiful as time passes and natural patina sets in.

zRG46lbA

Fra det ene unikke materiale til det andet, valgte OXdenmarq efter en succesful start med deres læderprodukter, at udvide deres portfølje med endnu et unikt materialevalg, nemlig marmor. Ikke kun det traditionelle hvide, men også i både sort og grønlige nuancer. Det bidrager til brandet med et dekadent og mere internationalt LOOK.

vX0xRDmcProdukterne i OXdenmarq emmer af kærlighed til materialer, specielt til læder. Med udelukkende brug af vegetabilske topkvalitets læderhuder, sikre det møblerklassikere der kun bliver smukkere og smukkere med tiden, som møblerne patinerer og bliver brugt.ebOOz-eQ

Feel for yourself and get to know the OX feeling. Like good wine, OX leather furniture will only get more beautiful as time passes and natural patina sets in.

Fra det ene unikke materiale til det andet, valgte OXdenmarq efter en succesful start med deres læderprodukter, at udvide deres portfølje med endnu et unikt materialevalg, nemlig marmor.Ikke kun det traditionelle hvide, men også i både sort og grønlige nuancer. Det bidrager til brandet med et dekadent og mere internationalt og contemporary LOOK.

OXDENMARQ KS chair cognac

Luksus lænestol i cognac kernelæder med tilhørende nakkestøtte. Stel: rustfrit stål Mål: H108 cm x B98 cm x D80 cm FÅ SENDT LIGE TIL DØREN…

9.000,00 Dkr

Tak for at du følger mit blogunivers, med de tanker og ideer jeg har her på sitet.

Del gerne dine egne ideer her med mig og med andre, TAK……